Behandlingsmetoder

Kopping
 
Med kopping kan man stimulere blod- og lymfesirkulasjon, løse blokkeringer og muskelspenninger. Man kan også stimulere organer ved å behandle de aktuelle organsonene. Kroppens immunforsvar blir stimulert og styrket.
Vakuumkoppene settes på oljesmurt hud for bedre effekt. De plasseres på forskjellige steder på kroppen der de blir sittende i 5 - 10 minutter. Det er også mulig å massere med koppene.
Kan godt kombineres med andre terapiformer.
Kopping
Øreakupunktur
 
Ved øreakupunktur settes nåler et eller flere steder i øret som er relatert til bestemte organer eller funksjoner. Kan brukes for en rekke akutte eller kroniske lidelser. Kan godt kombineres med andre terapiformer.
Fotsoneterapi
 
Ved fotsoneterapi stimuleres visse punkter under føttene for å starte kroppens selvhelbredelsesprosess. Prinsippet er at hver kroppsdel/organ har en egen reflekssone under føttene. Det kan hjelpe ved forskjellige akutte og kroniske plager.
Bioregulasjonsmedisin
Bioregulasjonsmedisin også kalt Homotoxikologi (studiet av innflyttelse av toxiske substanser på menneskekroppen) bygger bro mellom konvensjonell medisin og homøopati.
Også her brukes det homøopatiske prinsippet "lignende helbreder lignende". Midlene inneholder i motsetning til klassiske homøopatiske midler forskjellige potenser av et middel og det finnes dels flere flere stoffer i et middel.
Det kan f.eks. være nyttig for å avgifte kroppen og stimulere kroppens evene til å helbrede seg selv.
Urtemedisin
Ved urtemedisin tar man i bruk de virksomme stoffene i planter/urter. Det brukes f.eks. i form av te, omslag eller kapsler. Kan være nyttig ved luftveis-, fordøyelsesplager, infeksjoner og betennelser.
Øreakupunktur
fotsoneterapi
Homøopati
urtemedisin